Ecaterina merge mai departe

Posted: 19 iulie 2009 in Uncategorized
Etichete:, , ,

Ministrul Andronescu pluseaza in meciul cu Spiru Haret si anunta ca va merge pana la desfiintarea universitatii daca stimabilii nu intra in legalitate. Mi-am exprimat indoiala in urma cu trei zile fata de demersul ministrului. Spuneam atunci ca au castigat  (pentru a cata oara?!) ticalosii. Asta pentru ca s-a anuntat o solutie de compromis, o posibila reexaminare in decurs de 5 ani pentru absolventii  facultatilor neacreditate. Dupa ce Mircea Geoana a constientizat amploarea scandalului si costurile electorale inerente, s-a gandit ca ar fi bine sa-i retraga sprijinul politic. Impins de la spate de Obama de Ferentari, Geoana nu s-a pripit, dupa doua minute de gandire a amanat decizia.

Cu soarta oarecum pecetluita Andronescu este consecventa si ameninta cu inchiderea celei mai mari universitati din lume ca numar de studenti. Un gest cat se poate de firesc. Sa vedem daca este posibil in Romania.

Update Dupa o sedinta de partid convocata in pragul noptii, Geoana spune ca studentii universitatii cu pricina nu trebuie sa sufere si ca nu trebuie sa sustina din nou examenul de licenta. Cinicul pesedist a garantat ca ministrul din subordine se va gandi si va rezolva problema licentiatilor fara drept. Pe intelesul tuturor, lucrurile vor ramane ca si pana acum. O suta de mii de absolventi cu diplome obtinute in ilegalitate! Ii propun domnului Geoana sa recunoasca drept valabile si miile de permise de conducere obtinute fraudulos in Arges. Ar castiga 5-6 voturi dar ar pierde enorm statul de drept.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s