Fa-te premier, Caline!

Posted: 3 august 2010 in Uncategorized
Etichete:,

Calin Popescu Tariceanu s-a apucat de vandut masinile Ford in Romania. Ca prin minune, firma sa a fost aleasa sa distribuie automobilele americane. Pe cand era prim ministru a sustinut cu patos acordarea de ajutoare de stat companiei Ford Craiova. Imi place de Tariceanu ca nu a pierdut deloc timpul cat a fost premier. Mai intai a supravegheat de la inaltimea functiei numirea sotiei in postura de notar public de unde a incasat, in primul an de activitate, 700000 euro. Acum sotul grijuliu cu viitorul liberal al familiei distribuie masini Ford.

In comparatie cu dorinta de capatuire a lui Tariceanu, alti doi fosti premieri par niste umbre. Victor Ciorbea si Radu Vasile spovedesc cand apuca la televiziunile lui Vantu si Voiculescu poate, poate prind o firimitura de contract. Contextul economic nu le-a fost defel favorabil si acum nu gasesc decat sa se minuneaza feciorelnic de cat a furat regimul Basescu.

Reclame
Comentarii
  1. health spune:

    cat de mult l-am injurat pe aceste premier de doi bani…dar cu timpul incepi sa vezi ca de fapt nu a fost asa de rau…fata de ce este acum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s