Strategii lui Radu cel Frumos (II)

Posted: 18 ianuarie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , ,

Saitul lui Nistorescu publica un asa numit „Apel pentru mobilizarea generala a rezervistilor” . Inspre deliciul audientei, prezint cateva fragmente din „schita de actiune” .

Domnilor camarazi,

– Trebuie să vadă toată ţara şi toate ţările lumii câtă scârbă au acumulat românii inclusiv cei în uniformă vizavi de preşedinte şi guvern.

– Cred că este momentul să ne arătăm forţa şi în stradă chiar dacă ar fi să ne cantonăm câteva zile în Bucureşti aşa cum făceam în aplicaţii.

– De asemenea să declanşăm de acum şi agresiv contra campania electorală şi chiar să ne facem compania noastră proprie.

– Eu cred că avem, iar pregătirea noastră militara şi intelectuală ar trebui să coaguleze o mişcare inteligentă la care să invităm marile agenţii de presă şi CNN, AP, ş.a.

REACŢIA NOASTRĂ RAPIDĂ trebuie :

– să fie concepută ca o operaţie strategică,

– să fie bine organizată şi concertată,

– să se desfăşoare gradat, pe etape, după principiile războiului modern,

– să fie dusă cu folosirea pe scară larga a armei cuvantului şi cifrelor statistice,

– să pună accent pe recurgerea la armele de influenţare în masă,

– să aibă obiective precise pentru fiecare etapă, cu responsabilităţi clare şi judicios elaborate pentru fiecare element al sistemului,

– să se bazeze pe o justă evaluare a raporturilor de forţe, unul din obiectivele prioritare fiind acela de optimizare permanentă a acestui raport în favoarea noastră,

– dobândirea şi intensificarea sprijinului din afara sistemului, atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional,

– planificarea, organizarea şi desfăşurarea acţiunilor să se facă sub stindardul SCMD, cu participarea şi a unor specialişti de încredere din afara Sindicatului…

În principiu, operaţia poate purta denumirea de „Radu cel Frumos (II)”, în ideea că urmărim un scop nobil pentru patrie şi popor.

În pregătirea Operaţiei:

– se va elabora un Raport privind evoluţiile pe plan internaţional din ultimele două decenii

– se va elabora un Raport privind Starea Naţiunii

– se va elabora un Raport privind Starea Armatei

– se va pregăti un set cuprinzător de cifre şi date statistice în sprijinul celor două rapoarte, care să poată fi utilizate în cadrul dezbaterilor şi intervenţiilor în mass-media,

– se vor intensifica gradat contactele cu sindicatele civile şi cu elementele active din SISTEMUL APĂRĂRII NAŢIONALE, în scopul atragerii lor în sprijinul Operaţiei,

– se va pregăti un set de materiale de promovare a mişcării în mase,

– se va intensifica participarea rezerviştilor la talk-show-uri şi alte emisiuni pe posturile TV naţionale şi locale,

– se va elabora şi pune în aplicare un plan de acţiune în mass-media,

– se va pregăti baza materiala pentru organizarea taberei-avertisment

(corturi, elemente de popotă etc.).

Apelul este semnat de Gen. de bg (r)Mandru Ovidiu Mircea si colonel (r) Marian Dumitrescu.

Pentru ca vreau sa ma alatur inititorilor, vin cu cateva propuneri suplimentare. Astfel, plutoanele de rezervisti nemultumiti vor primi diferite indicative cum ar fi: „Trogloditii de serviciu”, „Nemuritorii neamului”, „Eroii televizati de CNN”, „OSU tare”, „Generalii securisti de bine” samd. Astfel, efectivele vor comunica prin portavoce pentru a nu fi deconspirati:  „Trogloditii de serviciu solicita OSU tare, receptie”.

De asemenea, efectivele de rezervisti se vor organiza in grupe de cercetasi de cate patru. In acesta formatie, vor patrula non-stop in jurul Cotrocenilor pentru a se asigura ca obiectivul nu paraseste „cuibul”. Daca totusi acest lucru se va intampla, (cu ajutorul unui elicopter, inevitabil), pensionarii rezervisti care au lucrat o viata de 25 de ani pe ogoarele Romaniei socialiste vor lua pozitie de tragere.

P.S. In prealabil vor primi portie dubla de fasole.

Dragi cititori, sa lasam gluma si sa ne reamintim ca in decembrie 1989 au murit o mie de oameni din cauza unor asemenea strategi.

Reclame
Comentarii
 1. altcineva spune:

  Speram sa fie un ordin serios ca sa scapam de paduchii astia si de capusele lor, DREEEPTI !ochiti ! trageeeti !Hai, pe eeeeeei, mai !

  • beatrix spune:

   Apropo de „trogloditii de serviciu”, ma declar dezamagit si dezgustat de babele diabetice si mosii erectili (vocal), care din lipsa de activitate si ignoranta, mentin trista amintire a cozilor, de data asta nu la Alimentara, ci pe la nu’s ce institutie administrativa. Evident, acestia nu fac decat sa ofere televiziunilor de buzunar posibilitatea de a repeta obsesiv, pana la greata, imagini jenante..

   P.S. Traiasca nemuritoarea Monica Tatoiu, cea inviata din morti si omniprezenta!!

 2. Vasilica spune:

  – E bine ca se organizeaza rezervistii…Am intrebat mereu unde sunt generalii armatei romane, cum inghit un asemenea afront adus armatei , care sa ne organizeze ? Ciuma asta portocalie nu se da dusa cu una cu doua…Basescu nu este comandantul suprem, este capcaunul suprem. Legea 119/2010 este o sfidare si nu reforma. Acesti iresponsabili in frunte cu Basescu, Boc si Oprea trebuiesc arestati si judecati. Pe Ceausescu l-au impuscat pentru genocid…cu astia ce trebuie facut ?!?

 3. virgilburla spune:

  Draga Vasilica…Ma bucur ca te bucuri de organizarea rezervistilor. Generalii armatei romane primesc de ani de zile intre 5500 si 7000 lei/luna pensie. Printre ei regasim tortionari si lucratori de frunte ai Securitatii, militieni cu 8 clase ajunsi generali si alte mii de ofiteri ajunsi gradati in functie de inclinarea inspre partid. Adevaratii generali ai Romaniei au murit in inchisorile comuniste, asta ca sa-ti raspund la provocarile existentiale. Pentru ca am indoieli ca o sa citesti pana la capat raspunsul, iti recomand sa te alaturi protestului lor. De preferat, Cismigiul.

 4. Blue spune:

  La 24 Ianuarie, se vorbea de rezerviştii nemuţumiţi.
  Imaginea arăta un … nene( ca să fiu politicos) care s-a urcat pe un gard al jandarmilor şi de acolo striga tot felul de măscări. De jur îl privea o ciurdă de babe. o fi fost din „batalionul vesel” al KGB, ăla care punea persoanee importante în situaţii ciudate de tipul, „dacă nu colaborezi, soţia te va primi poze cu tine şi paraşuta”.
  Deci am şi eu o propunere de indicativ: „Sfârcul enervat”.
  Când se anunţă insicativul ăsta, toate secretarele vor deveni centuriste şi vor distrage atenţia duşmanului. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s