Instigatorul Ponta

Posted: 28 ianuarie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Intr-o conferinta de presa organizata adhoc, nefericitul Victor Ponta citeaza din codul de procedura penala un articol care arata ca invinuitii trebuie judecati in libertate pentru a putea sa-si dovedeasca nevinovatia! Fostul procuror de la cureta lui Adrian Nastase continua, sustinand ca presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, nu reprezinta un pericol social. Notiunea nu se refera doar la firea violenta a celui retinut, ci, mai mult, la capacitatea acestuia de a influenta martorii din dosar. Asta a evitat Ponta sa spuna, cu buna stiinta.

Alianta Politica Penala (APP) tuna si fulgera pana acum o saptamana impotriva „procurorilor lui Basescu”. Odata cu arestarea lui Nicolescu, a venit randul judecatorilor. Alo, doamna Pivniceru de la Asociatia Magistratilor din Romania pe unde v-ati ascuns? Care-i reactia sindicatului? „Sensibilii” de la CSM ce au de spus?

Iara bocitoarele de la televizor ar fi trebuit sa verifice basmul cu atacul de cord. Noroc cu alt penal, doctorul Bradisteanu, care si-a dat profesonist cu parerea si a decretat ca pacientul sau nu poate suporta regimul de detentie.

Reclame
Comentarii
 1. hoinarnet spune:

  Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
  Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
  Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!

  Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:”A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii.”

  Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.

  Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.

  Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
  La aflarea vestii, omul face un infract.

  Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
  Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!

  Atitudinea lui Becali,insa, ramane!

  Mai multe informatii pe linkul
  http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s