Eliberarea lui Nixon.

Posted: 9 februarie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

O judecatoare de la Tribunalul Dolj merita un premiu. Un proxenet acuzat de trafic de minori este prins de politisti si condamnat de cucoana Camelia Bichea Cojocaru la trei ani de inchisoare cu suspendare. Mai mult, aceasta a si dispus eliberarea sa de indata. Nicolae Nixon a dus in Anglia cateva concitadine minore si le-a obligat sa se prostitueze. Daca refuzau, le ardea cu tigara.

In cazul acestui tip de acuzatie, pedeapsa este intre 5 si 15 ani de inchisoare. Magistratul omenos l-a condamant pe Nixon cu suspendare, motivand pedeapsa stabilita sub minim prin aceea ca ” infractorul a avut o conduita buna inainte de savarsirea infractiunii”

Ma intreb daca inamovibila Bichea Cojocaru are vreo fiica, o nepoata, sau pe cineva drag si la care tine. Imi imaginez ca respectiva fiinta ar cadea pe mainile unui idiot nenorocit ca Nixon Nicolae. Tot cu suspendare l-ar condamna?

Vorbeam de un premiu la inceput. Cititorii-fumatori ai acestui blog sa-si stinga tigarile pe curul magistratului care doreste prin asemenea sentinte restabilirea increderii in justitie. Pentru a respecta prezumtia de nevinovatie, trebuie sa precizam: candva, doamna cu pricina „a avut o conduita buna”.

Asta daca nu cumva CSM-ul o sa o zboare din sistem intre timp. Sau poate ca o sa-i apere reputatia de avocat al proxenetilor…?

Povestea pe larg – Gazeta de Sud.

Reclame
Comentarii
  1. TANO spune:

    fii sigur ca judecatoarea si-a luat premiul

  2. florin spune:

    „Întâlnindu-se pe stradă, prin cartierul Brestei, cu Mariana, una dintre victime, şi Ionuţ Velcu, prietenul acesteia, Nixon l-a întrebat pe tânăr: „Nu cumva te-ai dus să mă torni la gardă?“. „Nu, cum să fac eu asta?“, i-a răspuns Velcu. „Bă, sigur nu te-ai dus, că mi se zbate ochiul stâng?“”

    virgil, m-ai vb tu de rau pe undeva? mi se zbate si mie geana stanga ;;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s