Ce-l omoara pe Vantu

Posted: 15 februarie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Olog si fara de inima, din scaunul cu rotile, SO Vantu a purces la vanatoare. O vanatoare „impotriva lui Traian Basescu si a tuturor care-l sprijina”, dupa propriile spuse. Geniul ingineriilor financiare care sfarsesc prin rechizitorii si-a adunat gonacii si le-a dat ordin sa-l atace pe magistratul care-l judeca pentru sustinerea acordata fugarului Nicolae Popa. Gonacul prim in cazul de fata este vecinul Cornel Nistorescu care a primit un teanc de documente medicale pentru a ticlui un titlu de ziar din care tragem concluzia ca Vantu mai are putin si da ortu popii. Mai exact, tata FNI „este la un pas de moarte”.

E dreptul lui Vantu sa se vaite prin propriile publicatii ca nu este lasat sa plece din tara. Atata vreme cat gaseste condeieri ce semneaza sub pseudonim si care-i canta in struna, treaba este cat se poate de onesta. Insa cand publici o copie a cartii de identitate a magistratului care-l judeca pe propriul patron si faci publica adresa parintilor, mai ai putin si incepi sa behai. Urechile si coada ti-au inmugurit deja, mai ramane mugetul. Care-i aproape.

In alta ordine de idei, tatal judecatoarei de la Tribunalul Bucuresti a pierdut o suma de bani la FNI. Acesta este motiv de recuzare a magistratului, considera doi „fosti procurori comunisti”, transformati in avocati. Domniile lor au uitat, pesemne, ca Vantu nu este judecat in dosarul FNI.

Vanatoarea lui SOV a inceput cu doua dopuri de pluta trase impotriva unui judecator care, pedant, se incapataneaza sa verifice actele depuse la dosar. In plus, are curajul de a stabili termen de judecata in fiecare saptamana. Pe Vantu il omoara regulile, nu genunchiul sau inima.

Sursa mizeriei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s