Ipocritul Nastase

Posted: 22 februarie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , ,

De fiecare data cand aduce vorba despre Monica Macovei, Adrian Nastase vine cu o completare: „fost procuror ceausist”. Ma indoiesc ca ex- premierul l-a urat atat de mult pe Ceausescu incat sa-l pomeneasca de rau, aproape zilnic. De asta zic ca Nastase este ipocrit. Insa, inculpatul Nastase este ipocrit de doua ori. Sa ma explic:  domnia sa plateste doi avocati pentru a-l reprezenta in instanta in cazul procesele  pe care le are si care se amana la nesfarsit. Dan Cazacu este unul dintre ei. Acest individ are o calitate. Este un…”fost procuror ceausist”, la fel ca Monica Macovei. De ce Nastase nu se adreseaza aparatorului ales la fel, este o enigma. Ar putea foarte bine sa declare presei pe hol: „la propunerea maestrului Cazacu, fost procuror ceausist, am decis sa invocam o exceptie de neconstitutionalitate, lucru care ne amana procesul cu cel putin opt luni de zile etc”. Celalalt avocat a lui Nastase este Viorel Ros, un „fost judecator ceausist”, insa Nastase este ipocrit, dupa cum va spuneam mai sus si nu vine cu acesta completare esentiala pentru lamurirea pe deplina a lucrurilor.

Alti „procurori ceausisti”: Gabriela Ghita, avocata cu dosar penal a Irinei Jianu, colega de judecata a lui Nastase, Marian Nazat (avocatul lui Vantu)  sau Alice Draghici (avocatul lui Bradisteanu). Acestora li se adauga Ion Neagu, „fost judecator ceausist” si aparator devotat atat a lui Nastase si a lui Iliescu.

P.S. Un alt avocat al domnului Nastase a fost Gheorghe Diaconescu, fost procuror general adjunct al Republicii Socialiste Romania. Nici el nu era ceausist.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s