Presa de cacat

Posted: 2 iunie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Cand vezi un asa titlu, iti spui ca lumea s-a intors cu fundul in sus. Daca citesti pana la capat, nu descoperi decat un ziarist imbecil avid de accesari.

Reclame
Comentarii
  1. căcat, căcați I s.m. (vulg.) 1. materii fecale. 2. persoană cu o conduită abominabilă. II. s.n. pl. căcaturi 1. fleacuri; lucruri de calitate inferioară. III interj. ei, aș!
    Cautam definitii, care sa evite cuvinte obscene, si am dat din intamplare, atat de ce cautam, cat si de blogu’ de fata. Titlu in sine este intradevar jignitor la adresa Presi ca intitutie, insa nu intodeauna cred ca trebuie sa judecam dupa titlu. Depinde cum argumenta si in continut, si cat cititori cred acelasi lucru. Ca un consumator de presa, acu ieftina cu ajutorul lu vari Goagle, descopat destul curaj si tupeu, la tigancile lu’ presdintele de scara de bloc, insa vazand ca in alte aricole canta osanale acelorsi subiecte, si eu cred ca a devenit exact un cacat in sensul desris de definitai referitoare la individ. Chestiune e ca a devenit din cainele democratiei care se credea intr-un cacat cu ochi. Cum am cunoscut recatia PRESEI libere, cand un „nebun” de trimis la balamuc care a si fost, pe de o parte cu surle si trambite preia informatia, il pune pe informtor sa semneze niste hartii, apoi il lasa balta cgiar daca pentru „fapta” lui, sursa neanonima are de patimit prin aceleasi abuzuri dar concertate. Ca sa fie o adevarata presa de cacat, vine dupa o perioada si-l defaima public in presa libera si democratica, chipurile citad pe alcineva, ca omu chiar „suferea de diverse afectiuni psihice”. Si gata…

  2. virgilburla spune:

    sublim comentariu. doar ca, subtilitatea lui, sincer, ma depaseste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s