Un flagel national – prostia politicienilor

Posted: 5 iunie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , ,

Deputaţii dezbat luni, moţiunea simplă a Opoziţiei intitulată „Un flagel naţional – plantele etnobotanice”. „Incapacitatea Guvernului condus de Emil Boc în a rezolva problema drogurilor uşoare, generază adevărate tragedii în societatea românească, în special în rândul tinerilor consumatori şi a familiilor acestora”, susţin deputaţii USL, în moţiune. Nu mai putin de 140 de natarai au semnat hartia.

Pentru cioclii din Parlament asta-i problema de viata si de moarte a Romaniei. Tragediile din societate se datoreaza ierburilor fumate de cativa puberi ratati. Nu soselelor aglomerate de descreierati la volan, nu cresterii preturilor la produsele alimentare, nu scaderii salariilor pe motive puerile, nu lipsei unei banale site de la canalul de evacuare a unui bazin cu apa. Etnobotanicele, frate…ca au auzit ei ca nu-s bune la stomac da-s bune la adus ceva voturi si atunci isi pun semnatura cu elan muncitoresc.

Ma bucur mult ca acesta subspecie a omului politic populist de Romania intra in vacanta. Macar doua- trei luni nu mai aud de asemena initiative care ar face sa roseasca pana si un porc basinos.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s