Pleaca Baconschi de la MAE?

Posted: 29 august 2011 in Uncategorized
Etichete:, , ,

Citesc faptul ca Ministerul Afacerilor Externe (MAE) cere un spor de 15% din salariul de baza pentru angajatii din Centrala, spor pentru ”conditii vatamatoare de munca”. Acordarea acestui spor este prevazut intr-un proiect de hotarare de Guvern, initiat de MAE. Tot acolo gasim si definitia conditiilor vatamatoare de munca din minister: riscurile de „îmbolnăvire, accidentare sau solicitare nervoasă”. Locatiile unde s-ar putea intampla aceste lucru sunt situate in Aleea Modrogan, Aleea Alexandru, Bulevardul Primăverii, Bulevardul Aviatorilor, Piaţa Victoriei, străzile Muzeul Zambaccian, Emil Pangrati, Polonă sau Alexandru Şerbănescu.

Factorii luaţi în considerare la stabilirea funcţiilor desfăşurate în condiţii grele, vătămătoare sau periculoase sunt: „efortul fizic mare, în condiţii nefavorabile de microclimat, zgomot intens sau vibraţii”; „suprasolicitarea nervoasă, determinată de un risc de accidentare sau de îmbolnăvire” precum şi „alte condiţii de muncă grele, vătămătoare sau periculoase care pot duce la uzura prematură a organismului”.

In conditiile in care acesti functionari sunt printre cei mai bine platiti bugetari, nu pot decat sa presupun ca Baconschi se pregateste de plecare si face un cadou de bun ramas colaboratorilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s