Maghiarii de profesie deputat se plictisesc de moarte

Posted: 4 octombrie 2011 in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Stimati cetateni romani si maghiari, il cunoasteti pe numitul MÁRTON Árpád-Francisc? Individul va (ne) reprezinta in Camera Deputatilor din 1990! Acest individ, taie frunza la caini de 21 de ani in Parlamentul Romaniei. A facut din politica  o profesie,  lucru inadmisibil intr-o democratie sanatoasa. Dar nu. Marton al nostru reuseste de doua decenii sa se strecoare pe liste si sa-si aleaga colegii sigure pentru a se intoarce in locul de care nu se poate desprinde fara a se produce o tragedie.

”A votat amendamentele la legea privind sanctionarea faptelor de coruptie prin care se elimina din randul faptelor penale acordarea creditelor cu incalcarea normelor de creditare si folosirea acestora in alt scop decat cel declarat; a propus si a votat amendamentele in urma carora ANI nu se mai ocupa decat cu verificarea corectitudinii formularelor declaratiilor de avere. A votat in 2006 proiectul de lege prin care procurorii sefii sunt propusi de CSM in loc de ministrul justitiei”. – din Raportul pe 2008 al Aliantei pentru o Romanie Curata

In 2011 recidiveaza aduce cateva amendamente la legea ANI care,  desfiinteaza Agentia Nationala de Integritate. Ce-l mana in lupta pe politicianul de profesie Marton?

Marton Arpad a declarat, pentru MEDIAFAX, că a depus amendamente la proiectul iniţiat de Tudor Ciuhodaru de modificare a Legii ANI.
El a arătat că printre amendamentele sale se află şi cel privind eliminarea obligativităţii depunerii declaraţiilor de avere pentru candidaţii la alegeri. „Filosofia Legii se referă la persoanele care au o calitate, numiţi sau aleşi în funcţii. Or, candidaţii în alegeri sunt doar candidaţi”, a explicat deputatul UDMR.
Marton Arpad a arătat că a propus şi ca, în cazul verificării declaraţiilor de avere, ANI să nu mai aibă atribuţii care sunt ale puterii judecătoreşti.
Un alt amendament al lui Marton Arpad se referă la eliminarea posibilităţii ca declaraţiile de avere să fie postate pe internet, deputatul UDMR apreciind că o astfel de modificare ar fi în concordanţă cu decizia Curţii Constituţionale.

Reclame
Comentarii
  1. beatrix spune:

    in cazul acestuia, cat si al majoritatii celorlalti, consider ca este cazul sa declansam lupta de casta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s