Iubirea locotenentului tamp si alte soparle

Posted: 24 ianuarie 2012 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Prima. Am ajuns sa o traiesc si pe asta: locotenentul din Câmpia Turzii, declarat erou. Este adevarat, a fost proclamat de cateva mii de romani pe facebook, lucru care demonstreaza ca multi dintre concetatenii mei au acces la internet in mod abuziv. Pacaliciul cu chipiu venit in Piata pe motiv ca-l strange lenjeria si ca-l opreseaza sefii sustine ca are acces la informatii confidentiale ale Armatei. Daca Armata este populata cu astfel de indivizi gen ”capitanul Lupoi” in 1989, Oprea generalul chiar are o problema.

A doua.  Cativa liberali curajosi si-au scris demisiile. Si le-au pus pe masa lui Crin, Fuhrerul lor, nicidecum nu le-au predat la secretariatul Camerei din care fac parte. Liderul lor, cand a vazut asa grozavie le-a batut obrazul: mai baieti, voi sunteti nebuni? Ce vreti voi? Sa ma intorc la catedra dupa 20 ani de politica? Cum il mai dam jos pe Basescu daca ne dam demisiile? Haideti mai bine sa asteptam sa vedem ce zic si cei din PSD, PC…N-are rost sa ne grabim.

A treia. Revolutionarii fac presiuni enorme pentru a ramane cu indemnizatii lunare intre 2100 și 3000 de lei. Guvernul anemic da semne de slabiciune si incepe sa promita ca nu va suspenda aceste rente viagere, adevarate profituri regulate precum primeau, prin anii 50, ilegalistii opresati de fostii burghezi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s