Mortii saluta harburile cu volan pe dreapta

Posted: 7 aprilie 2012 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , ,

UPDATE Zapaugul de judecator care l-a pus in libertate si pedantul politist care a intocmit procesul verbal de la fata locului au gasit sa consemneze ca victimele  ”au traversat prin loc nepermis”. Pe drumul cu pricina, prima trecere de pietoni pentru dreapta se afla la 2,5 km si pentru  stanga la 1,5 km. Asadar…potrivit habotnicilor legali, pentru a traversa regulamentar cu covoarele sub brat, femeia si copilul ei trebuia sa faca vreo 3 km pe langa nenorocitul drum lat de sapte metri.

Nimic nu-mi repugna mai mult decat ideile bune care nu sunt puse in practica. Le gandeste cineva, sunt expuse, produc asteptari si…mereu se gaseste cate un gugustiuc cu functie care o ingroapa. Asa s-a intamplat cu initiativa Politiei Rutiere de a interzice circulatia pe drumuri a masinilor inmatriculate in alte tari. Termenul propus era de 90 de zile. In urma cu un an toata lumea saluta initiativa in ideea ca vom scapa de masinile cu numere de Bulgaria. Nu s-a mai intamplat nimic.

Ieri s-a produs un accident de circulatie groaznic. Un putoi de 21 de ani, plecat de cateva luni in Marea Britanie „la munca” nicidecum la furat de pe carduri, s-a intors in tara cu cateva sute de lire in buzunar si cu cateva zeci si-a cumparat o janghina de Passat de 15 ani, cu volanul pe dreapta. De cand a ajuns in tara e cocos. Nimeni nu intra in curba ca el, cu 120 mile/h. Treaba cu putoiul cu cas la gura este ca nu se asigura  cand da cu spatele. Asa a omorat o femeie de 41 de ani, mama a patru copii si l-a nenorocit pe cel mai mare dintre ei, de 8 ani. Pana la sosirea legistului, zeci de minute, fratii mai mici  s-au uitat din curtea casei la mama lor, acoperita cu o patura in mijlocul soselei.

Mai ministru responsabil, mai sef de Politie Rutiera, limiteaza dracului circulatia pe drumurile din tara a masinilor cu volan pe dreapta, fara asigurare si fara verificare tehnica ca nu suntem urmasii Elisabetei si nici insulari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s