Verticalitatea molustei politice Popa

Posted: 19 aprilie 2012 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

In urma ”hemoragiei” de moluste politice de la un partid la altul, revine in discutie vesnica problema a interzicerii migratiei politice, a oportunismului desantat, traseism care face infinit mai mult rau decat toate privilegiile alesilor la un loc.

Pana azi, aproape nimeni nu a auzit de senatorul PDL Mihaela Popa. Poate cativa adversari din PNL si PSD Iasi. Mihaela noastra nu suporta, dupa aproape 4 ani de mandat,  doua lucruri si aproape imi dau lacrimile cand ma gandesc ca s-ar putea sa aiba dreptate:  pozitia de drepti si oameni arestati care, ulterior, se dovedeste (nu definitiv) ca nu au nicio vina! Probabil distinsa profesoara doreste sa schimbe pozitia! Musai la Bruxelles ca doar este mai mult decat pregatita pentru o asa postura importanta remunerata regeste cu aproape 200.000 de euro/an, inclusiv diurna pentru biroul parlamentar.

Intr-o scrisoare patetica adresata lui Victor Ponta, in urma cu cateva luni, conita noastra se declara revoltata de limbajul lui Sova in cadrul unei emisiuni (cred ca unica la care a participat). Face acolo duduia apologia tinerilor ce trebuie lasati sa zburde si sa se implice in politica pentru o cauza mai buna.  In calitate de inca tanar, activitatea politica a numitei Mihaela Popa reprezinta pentru mine imaginea unei coafeze ireprosabil vopsite, imbracata regulamentar cu fusta pana sub genunchi,  tocuri suficient de inalte, rujata discret, insa putreda,  lasand in urma un damf pestilential care te trimite apriori pe celalalt trotuar cand ai nesansa sa o intalnesti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s