Sabotaj:in partidul lui Constantin democratia zburda

Posted: 27 mai 2012 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

Vorbesc despre Daniel Constantin si despre Partidul Conservator.  Celalalt conservat cu nume de sfant,  fost cenzor la Scanteia,  mare editorialist cu veleitati de ghicitor in stele, nu ma pasioneaza.

Asta micu, Daniel, ministru peste agricultura se tot plange pe blog ca ar fi monitorizat de colegii mei de la Evenimentul Zilei.

In mintea lui, trei poze facute din strada la viloiul de neam prost in care locuieste inseamna monitorizare atenta a familiei.

Ma rog, este dreptul lui sa se victimizeze. In toata povestea asta  m-a frapat un autentic act de curaj, disidenta pura in partidul Conservator asupra caruia vigilenta lui Felix mai are putin si se se concretizeaza in editia revizuita si adaugita a Biblie  la BPT.

Constantin a tradat. A semnat, la propriu,  un pact cu dusmanul. Are antena DIGI, dupa cum lesne se poate observa din poza facuta chiar de domnul ministru. Asa ceva nu este permis. Crima de lezmajestate este un nimic pe langa ofesa adusa domnului profesor universitar doctor Voiculescu. Domnul ministru are nevoie de un satelit personal, de la care sa se traga un cablu corespunzator, potrivit directivei de partid. Domnul Gandea, ai legatura si o sarcina in plus!  RDS& RCS sunt dusmani ai poporului ca nu ne vireaza maine cele 7 milioane de euro.

foto: danielconstantin.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s