Vara vrajbei noastre

Posted: 29 iunie 2012 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Am lipsit o saptamana si tara s-a intors cu fundul in sus 🙂 Trei infractori de calibru au ajuns dupa gratii. Doi demni, al treilea pe targa, sub lampile camerelor de luat vederi. Sinuciderea de salon a lui Nastase a picat mult mai prost decat  incarcerarea in miez de vara a lui  Vantu si a lui Corneliu Iacubov.  Cu totii sunt baieti stilati, iubitori de libertate. In urma cu aproape un an, dupa o zi de audieri in Matusa Tamara, Nastase mi-a cerut asa…ca intre cunoscatori, desi nu ma consider, sa-i transmit Monicai Macovei ca justitia incepe sa functioneze. Era la putina vreme dupa ce doua judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti au condamnat-o pe Macovei la plata unor despagubiri dupa ce a spus public un lucru evident despre Sova: ca are contracte de asistenta juridica cu statul.

Pe 20 iunie 2012 s-a dovedit ca fostul premier a avut dreptate. Justitia a inceput sa functioneze.

Prins in caruselul deciziilor contradictorii, ministrul Justiției Titus Corlatean s-a apucat sa infiereze justitia ”televizata”.  Emotiv din fire, demnitarul trebuia sa spuna ceva in apararea mentorului fost premier. A gangurit prelung si fara rost stiind prea- bine ca este un pion care va fi sacrificat pe altarul justitiei, in scurta vreme. Problema lui tine mai mult de viitorul politic. Daca se comporta precum Chiuariu, adica un berbec sinucigas cu mandat ferm din partea partidului, potentiala cariera de diplomat i se duce la fund ca un bolovan.

In acelasi timp, remarc faptul ca Ponta are din ce in ce mai multe si mari probleme. Ultima gaselnita cu trimiterea nefericitului interimar Pop sa desfiinteze comisia care urma sa-i analizeze ”lucrarea” de doctorat,  seful celui mai bun cinstit guvern are toate sansele sa-si rupa gatul. In acest moment fuge de responsabilitate ca un guzgan haituit. Are nevoie de o pauza mai lunga pentru regrupare. Daca nu, Dumnezeu cu mila pentru domnul Ponta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s