Efectul de turma asupra demnitarilor majoritari

Posted: 4 iulie 2012 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , ,

Sleahta de impostori din Parlament care se proclama buricul pamantului din moment ce au peste 50% comite abuzuri peste abuzuri. Cu legitimitate zero,  stransura care poarta denumirea generica de demnitari a constatat ca s-a umflat orzul in ea si, sub conducerea a doi iresponsabili politic Ponta si Antonescu si ghidati de tandemul Hrebenciuc – Voiculescu „fac ordine in tara”.

Stiam ca nu dau doi bani pe cateva reguli de baza pe care se construieste, la urma urmei, conceptul de bunul simt si, in final, face posibila convietuirea. Primitivii majoritari isi recunosc impotenta politica de a asterne linistea peste propria guvernare. Pacea de mormant cu care ne-a obisnuit PSD in anii 2000. Atunci se razboiesc cu Basescu si-l vor jos pe motiv ca timpul guvernarii le este ocupat cu discutii sterile.

Ieri s-a petrecut in Parlament un fapt mult mai grav decat inlocuirea ilegala a sefilor celor doua Camere. Comisia juridica a deputatilor a decis, prin vot, ca doi parlamentari, Sergiu Andon si Florin Paslaru nu sunt incompatibili desi o instanta judecatoreasca a decis definitiv contrariul.

Daca as fi in locul sefului ANI as face cate o plangere penala pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti impotriva fiecarui dobitoc deputat jurist care a votat o asa grozavie. Astfel ar avea ocazia de a petrece  trei luni la Rahova,  alaturi de mentorul lor politic.

Reclame
Comentarii
  1. crisri spune:

    magda,cine a infiintat unpr si cine le-a facut poate pohtele udmr?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s