Limbaj de formator de opinie al trustului Intact

Posted: 29 iulie 2012 in Uncategorized
Etichete:, , ,

”Mai jos aveti dialogul integral, in limba romana, dintre mine si Crin Antonescu, despre anuntata retragere a domniei sale din viata politica in cazul castigarii referendumului de catre Traian Basescu. Sunt plin de ura fata de curvele de la Evz, B1, Realitatea, Hotnews…etc. care trunchiaza si schimonosesc intentionat sensul acestui dialog foarte clar si accesibil chiar si creierului imbacsit al unui basist. Sper din toata inima, curve penale, ticalosi criminali, ca voi fi de fata cand veti crapa, ca sa ma pot bucura si mictiona pe nefiinta voastra”

Aveti mai sus o mostra de gandire marca Mircea Badea, acest  Frizurica luptator neobosit  pentru linistea lui Felix. Individul este orbit de furie,  insa asta ma intereseaza mai putin.  Mai grav mi se pare faptul ca vedeta noastra preda la Scoala de jurnalism a Varanului.

Reclame
Comentarii
  1. Mircea spune:

    Frizuriaca ( Mircea Bade) profesor??? !! Omul acesta nu are nici cele mai elementare studii de psihopedagogie. Sau cel putin o educatie lementare in domeniul educatiei. Cine l-a facut profesor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s