Ascult siderat explicatiile unui anume Marian Mandescu, sub-comisar, purtator de cuvant al Politiei, in direct la TVR 1. Are o greata pe el de zici ca a fost trezit acum 3 minute din somnul de dupa-amiaza din cea de-a doua zi de concediu de odihna. Se fatzaie pe scaun, ridica spranceana, zambeste superior…intr-un cuvant il doare in cur de moartea unei fete de 20 de ani.

In acelasi timp, un alt individ, autotintitulat presedinte al taximetristilor independenti (de lege, n. red.) rade si el superior pe motiv ca avem vid legislativ.

Mai ratatilor, aeroporul nu va apartine. Mai Silaghi, mai Dusa, mai Oprescu, sunteti direct responsabili de aceasta crima . Constientizati acest lucru sau ridicati din umeri, ca doar nu e treaba voastra sa-l trageti de urechi pe primarul de Otopeni care a stabilit un tarif de 3,5 lei/km pentru taximetristi autorizati insa fara garantie ca nu sunt obsedati sexual? Orice om de pe planeta asta o sa aleaga tariful cel mai scazut pentru un taxi pe ruta aeroport- centru. In aritmetica universala 3,5 > 1,4 lei.

Milionarii au sofer, mai idiotilor, si sunt asteptati intotdeauna pe aeroport de cei care i-au invitat. Mai omorati cateva femei prin indiferenta voastra pana constientizati ca totul depinde numai si numai de voi: Oprescu, Dusa, Silaghi, primar de Otopeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s