Romania profunda. Fara facebook, politica sau breaking news. Avem o problema

Posted: 11 aprilie 2013 in Uncategorized
Etichete:, ,

Doi fraţi de 9 şi 11 ani daţi dispăruţi, găsiţi rătăcind pe un câmp

Cei doi fraţi cu vârste de 9 şi 11 ani, din localitatea tulceană Valea Nucarilor, daţi dispăruţi de două zile, după ce au plecat cu căruţa la o stână, au fost găsiţi de poliţişti, în noaptea de miercuri spre joi, rătăcind pe un câmp, starea lor de sănătate fiind bună.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, copiii au fost gasiţi de poliţişti rătăcind cu căruţa pe câmp, între localităţile Malcoci şi Nufăru, la aproximativ 25 de kilometri de locul în care ar fi trebuit să ajungă.
Ei erau îngheţaţi si flămânzi şi abia mai puteau să vorbească atunci când au fost găsiţi. Ei au fost internaţi la Spitalul Judeţean Tulcea pentru investigaţii medicale, urmând ca în cursul acestei zile să fie predaţi familiei.
Tatăl copiilor a mers, miercuri dimineaţă, la Poliţie şi a povestit că cei doi fraţi au plecat, marţi, cu căruţa spre o stână aflată într-o zonă de pădure numită Curcuz, situată în apropierea localităţii Victoria. Ultima dată copiii fuseseră văzuţi seara, în căruţă, în apropierea localităţii Nufăru, învecinată cu Victoria, dar de atunci nu se mai ştia nimic despre ei.

MEDIAFAX

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s