Topul functionarilor inutili din aparatul de stat

Posted: 16 aprilie 2013 in Uncategorized
Etichete:, , , , , ,

Deschid astazi o lista a celor mai inutili functionari platiti din bani publici. Ei vor fi trecuti cu nume, prenume, functie si venituri incasate sub forma de salarii de la fraierii care cotizeaza pentru o administratie functionala. Asadar…lista, cu mentiunea ca va fi actualizata ori de cate ori intalnesc ignoranti pe banii mei.

1. Anca Prodescu Mustatea – purtator de cuvant al RAAPPS – Raspunde o singura data la telefon. Nu raspunde niciodata la cererile in baza legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. – Nu are declaratie de avere depusa, in ciuda faptului ca este obligata de lege.

2. Georgian Surdu Gabriel – seful celei de sus, director general al RAAPPS,  nu este niciodata de gasit la birou. Intreaga existenta a lui Surdu se rezuma la interminabile sedinte sau ”treaba” la Parlament. Cel mai opac functionar al Guvernului intalnit pana in acest moment. S-a imbogatit efectiv de cand a ajuns in acesta functie, numit de Tariceanu. Incaseaza lunar 58.000 de lei. Sotia sa, angajata tot la Raapps incaseaza 52.000 de lei pe an. Pana sa devina nevasta de sef, primea un salariu de 27.000 de lei/an.

3. Tamas Bogdan este purtatorul de cuvant al Primariei Sector 5, sef de birou. Raspunde la telefon o singura data, memoreaza numerele dupa care trece  aparatul pe silent. Legea 544/2001 este o necunoscuta pentru individ. Primaria lui Vanghelie in general este o gluma proasta. Biroul de relatii publice nu are o adresa de e-mail. Contactul cu primaria se rezuma la un numar de fax. La numarul cetateanului nu raspunde nimeni, niciodata. A primit anul trecut un salariu de 23.500. Sotia sa, angajata a aceleasi institutii a incasat in aceeasi perioada 15.600 de lei.

Reclame
Comentarii
  1. aronpetru spune:

    L-ati omis pe purtatorul de cuvant al guvernului Ponta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s