Amintiri din epoca de piatra

Posted: 21 mai 2013 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Daca aveti acasa o combina frigorifica Beko BKEX386+ sa va asteptati la ce-i mai rau. Se lauda printre necunoscatori ca produsele Beko au o durata medie de utilizare de 10 ani. Poate la role. Combinele frigorifice, nu au asa ceva . Intai se rup manerele. Urmeaza dezlipirea peretelui izolator, infundarea conductei de freon si arderea motorului, sau, ma rog, prohodul compresorului. Service-ul este asigurat de Arctic Gaesti. Baietii astia au program de gravida: 9 -16.00. Garantia e de doi ani si produsul se defecteaza iremediabil dupa doi ani si cateva luni.

Nu mai vreau sa aud de frigidere, mesteri, carpaci, carduri, cumparaturi online. Sa vina iarna!

Reclame
Comentarii
  1. Ahernar spune:

    Si BKEX386+ ului meu i-a sunat ceasul si in modul cel mai neplacut , adica pierdere de freon pe la vaporizatorul incastrat , defectiune iremediabila la domiciliu. Si cum in logan nu intra dracia iar pentru inca 3-4 ani de viata + dracii viitori nu merita sa vorbesc pt doua sesiuni de transport marfa combina mea va deveni dulap in beci . Funny e ca am facut o tentativa firava de a merge la service dar cum m-au luat cu cereri scrise , coduri inexistente care trebuiau sa existe , nu ai hartia aia (certif de garantie expirat) etc am abandonat ideea .
    In schimb am auzit ca sunt mesteri care inlocuiesc porcaria aia ingropata in spuma cu un vaporizator clasic pe cupru si gata ,ai combina adevarata nu „consumabila” . Mai ca merita sa incerc treaba oricum mai rau decat versiunea originala n-are cum sa fie si sigur e mult mai ieftina tentativa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s