Cateva postari de pe Facebook cu referire la ultimele decizii din justitie

Posted: 21 mai 2013 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , ,

Nu pot sa nu constat ca din completul de trei judecatori care l-a achitat, în mai 2012, la fond pe Becali, în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, facea parte si Lucia Rog, alături de Ana Maria Dascalu si Stefan Pistol. Lucia Rog a decis astazi rejudecarea in dosarul Transferurilor, Ioan şi Victor Becali. Curat-murdar.

Vuieste feisbucul depre condamnarea lui Becali.
Pentru cei care au deschis televizoarele dupa 2000, informez ca adevarata stire e condamnarea lui Babiuc, multiplu ministru in anii ’90 si personaj care a facut multe jocuri in anii aceia.

Nimeni nu scrie ca ICCJ a dat rejudecare la dosarul în care procurorul Nelu Carpen, fostul prim de la Buftea, cere daune fabuloase la trei ziaristi. Trebuia sa ne facem impresari sau macar sefi de club :))) — cu Liliana Nastase şi Dorin Irimia.
Uite ce vă spuneam – știam de la Ionel Stoica – pe cel mai OK dintre procurorii numiți acum l-au trimis să alunge muștele din Cișmigiu, iar Licu, mai lunecos decât o bucată de seu, dar prieten cu toată nomenklatura care conduce România, a luat zona sensibilă.

Cum a fost trecut pe linie moartă Codruţ Olaru, fost şef DIICOT. El a ajuns să coordoneze procurorii de şedinţă din Ministerul Public, Secţia Parchetelor Militare şi cea de exploatare a tehnogiei informaţiei. Probabil cel mai competent dintre cei trei, Codruţ Olaru, a primit direcţiile cele mai puţin importante din Parchetul General. Cel de-al doilea adjunct, Bogdan Licu, martor în dosarul lui Sâmpetru- Bălan şi fără rechizitorii la activ, veşnic detaşat la CSM sau în Guvern, se ocupă de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică. În fine, procurorul –general Tiberiu Niţu, şi el fără rechizitorii la activ, şi-a păstrat pentru el, printre altele, coordonarea DIICOT, DNA şi Compartimentul documentelor clasificate

Trei doamne s-au facut de ras azi: Corina Jijiie, Lucia Rog și Lavinia Lefterache. Prima e si sefa de sectie. Dosarul Transferurilor a fost o palarie prea mare pentru ele. Jijie are de ani buni decizia de pensionare in buzunar, poate pleca oricand din sistem. Celelalte judeca de putina vreme la suprema. Nu au vrut sa se lege la cap si au mimat judecata. Episodul de vineri seara de la ultimul termen a fost de prost gust. Au ramas in pronuntare dupa care anunta, la doua ore, ca amana decizia pentru luni. Verdictul se cunostea inca de atunci. Si-au batut joc pur si simplu.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s