Adrian Nastase – un exemplu de ticalosie

Posted: 7 iunie 2013 in Uncategorized
Etichete:, , ,

Adrian Nastase – s-a demonstrat – este un puscarias si a fost scos din viata politica pentru cel putin patru ani. In prezent scrie prin Jurnalul National, cotidian care nu si-a platit angajatii (si colaboratorii) de patru luni. In respectiva publicatie a scris mai multe articole ticaloase in speranta ca, nu o sa faca cunostinta cu inchisoarea Jilava. S-a inselat si a ratat singurul sau moment de glorie, fiind preluat cu Ambulanta pitita dupa colt si predat, in custodie, lui Bradisteanu. A sfarsit in compania lui Emilian Cutean, un personaj de inalta tinuta politica si prieten de celula, facut „la greu”. „Unele lucruri care s-au intamplat la Jilava, trebuie sa ramana la Jilava”, vorba unor clasici in viata.

Nastase are dreptate. Universitatea Bucuresti, mai exact Facultatea de Drept din cadrul Universitatii se acopera de ridicol. Devine un monument al ridicolului. Candva, le-am cerut sa-mi trimita numele si prenumele absolventilor de Drept din anul 1973, anul absolvirii distinsului condamnat pentru coruptie. Sub semnatura altui personaj celebru, rectorul Flavius Baias, mi s-a transmis ca, lista nu este publica, avand in vedere ca, ei, absolventii, ar putea fi identificati! Acesta era si demersul meu. Voiam sa vad care a fost generatia lui Nastase si ce posturi publice ocupa astazi fostii colegi. Baias a zis ca nu-i normal sa-mi transmita o lista care , probabil, se regaseste pe holurile facultatii, cu poze, in celebrele „panouri de onoare”.

Baias si-a recastigat numele de aburitor suprem. Declaratia sa de 3 ore de la Inalta Curte in dosarul schimbului de terenuri  Becali MapN ramane marturie. N-am vazut nicicand atata „balet” juridic, mima si  actorie pura intr-un personaj care trebuia sa raspunda la o intrebare simpla: Terenul in discutie era  in proprietatea publica sau in cea privata a Statului?

Revin la Nastase. Este un personaj frecventabil atata vreme cat urmaresti sa „cazi la pace” cu el, sa-l intelegi si sa-i dai, inevitabil, dreptate. Daca nu impartasesti aceleasi valori ii devii dusman. Atacul la adresa lui Biro Atilla face parte din recuzita sa. A incercat si cu mine metoda de mai sus. Condamnatul vanator  Nastase a ratat pentru a suta oara.

Reclame
Comentarii
  1. beatrix spune:

    nastase adrian este exponentul celor mai durerose tare ale acestui popor est-european: viclenie, lasitate, coruptie.
    bunica-miu l-ar fi caracterizat intr-un singur cuvant: „jigodie”

  2. STROE VASILICA spune:

    JIGODIE,ESTE CLAR!!! DAR,SCLIFOSITA!!! UN PROFITOR!!! UN HOTZ CU GULER ALB!! I_O FI FACUT CAREVA „ROZETA” LA PATRNAIE????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s