Numele celor 13 parlamentari care ne vor si ne cred prosti

Posted: 5 decembrie 2013 in Uncategorized
Etichete:, ,

13 parlamentari de la toate partidele, PSD, PNL, PDL, PPDD si UDMR au depus la inceputul lunii decembrie un proiect de lege care ii scapa pe senatori si deputati de Agentia Nationala de Integritate. In esenta, proiectul de lege prevede ca incompatibilitatile si a conflictele de interese sunt „cele stabilite exclusiv prin statutul deputatilor si senatorilor” ceea ce inseamna ca ANI nu-i va mai putea ancheta pe alesi. Intr-un punct de vedere transmis Parlamentului, ANI sustine ca daca se va adopta proiectul de lege in forma propusa, legile care definesc regimul incompatibilitatilor si conflictelor de interese nu vor mai putea fi aplicate senatorilor si deputatilor iar ANI nu-i va mai putea ancheta.

Grupul parlamentar al PSD a transmis pe 20 noiembrie un proiect de lege catre Birourile reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor. Propunerea legislativa modifica nr 96/2006 privind Statutul senatorilor si deputatilor. Din semnaturile care insotesc proiectul de lege rezulta ca este sustinut de toate partidele, intrucat apar semnaturilor tuturor liderilor de grupuri parlamentare: deputatul Neacsu Marian (PSD), deputatul Bogdan Ciuca (PC), deputatul Mircea Toader (PDL), deputatul Mate Andras (UDMR), sentorul Dumitru Pelican (PC), senatorul George Scutaru (PNL), deputatul Daniel Fenechiu (PP-DD), senatorul Cristian Radulescu (PDL), senatorul Ilie Sarbu (PSD), deputatul Varujan Pambuccian (minoritati), senator Puiu Hasotti (PNL), senator Haralambie Vochitoiu (PP-DD), senator Marko Bela (UDMR).

Proiectul de lege a fost inregistrat la Parlament la inceputul lunii decembrie si ar urma sa fie dezbatut in procedura de urgenta.

Sursa Hotnews

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s