News Alert: Gigi Becali a facut o laba!

Posted: 3 ianuarie 2014 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Am decoperit in ultima vreme in cazul compatriotilor mei o opinie aproape generala: ”EU nu sunt de acord cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali”. Cateva observatii:

1. Nevoia acuta de a ne expune parerea, de a fi luata in seama si, de ce nu, pusa in practica imediat daca se poate.”Ei” nu sunt de acord cu incarcerarea lui Gigi Becali. Ce s-ar fi ales de lumea civilizata daca actul de justitie ar fi supus votului cetatenilor?  Exemplul care-mi vine in minte la indemana este rastignirea lui Hristos.

2. Compatriot de-al meu este si Victor Ponta, premierul tarii. El a sustinut acelasi lucru, aratand ca nu-i nicio tragedie daca Gigi Becali va fi eliberat din inchisoare printr-o viitoare amnistie. Acest lucru imi demostreaza doua lucruri: Victor Ponta este de un populism gretos si premierul este mai mult popa decat procuror.

3. Gigi Becali a fost condamnat de mai multi judecatori in 3 (trei) dosare diferite. Cate dintre cunostintele voastre au la activ trei condamnari definitive si sunt in libertate? Avand in vedere campania de victimizare a lui Becali, iresponsabilii de la Romania TV ( care amplifica toate basinile unui fost cioban fericit intr-o perioada nefericita a vietii) pot fi suspectati usor de favorizarea infractorului.

4. Vigilentilor de la postul amintit si de la alte publicatii care de dragul ratingului si-ar petrece batranetile in patru labe va vand un pont: aseara, Gigi Becali a facut, discret, o laba.

Reclame
Comentarii
  1. buer spune:

    Gigi Becali nu face, ma, laba: la banii lui o cumpara gata facuta. O comanda prin Lutu ala, ii spune baaa, vreau o laba din aia bizantina de la muntele Athos!

  2. beatrix spune:

    A se citi: a „mai” facut o laba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s