Tara oamenilor mancati de caini

Posted: 23 aprilie 2014 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Romania este tara oamenilor mancati de caini. Nea Stan a pornit pe jos 50 de kilometri de la Braila pentru a ajunge acasa. Nu avea bani de transport dupa ce a fost externat dintr-un spital. A fost mancat de cainii nimanui. Moartea lui nu a interesat pe nimeni.

Doi penibili cocotati intr-o barca pneumatica si purtati pe brate de militari valoreaza mai mult decat viata unui nenorocit din satul Insuratei, Braila, omorat de caini. Raportul medicului legist este infiorator. Un alt semnal de alarma a fost tras in zadar. Astept ca viitoarea victima a cainilor fara stapan sa fie fiul sau nepoata presedintelui Consiliul Judetean pentru a se rezolva, intr-un final, problema cainilor vagabonzi.

Nu uitati nicicand asta: Romania este tara oamenilor mancati de caini!

Comentarii
  1. In tara asta unde copii, femei, barbati sunt mancati de caini… AVEM RECLAME PROTEZE DENTARE PENTRU caini , …avem tineri care nu au vazut pasta de dinti , oameni fara dinti in gura, avem copii analfabeti batrani abandonati , avem bolnavi , avem persoane cu dezabilitati care nu au cine sa le urce sau sa le coboare carucioarele pentru a-si cumpara o paine sau sa-si rezolve o problema medicala, avem apa la genunchi pentru ca nu avem caldura , oprim caloriferele sa facem economie, avem inundatii… …si ce mai avem ?: Avem POLITICIENI carora le imfloreste contul bancar si le rasar proprietati ca ciupercile dupa ploaie, si toate acestea deoarece ei nu sau saturat de furat , nu sau saturat sa ne umileasca, ei politicieni, conducatorii au o singura dorinta: banii la ei in buzunar si la noi cetatenii de rand saracia si amaracinea…. si am avem manipulatori, asa zisi mediatori care ne mint “frumos” pentru ca ne cred prosti, avem prosti care ne cred prosti, ……..si mai avem unde nu ne trebuie parcuri, arii, rezervari, zone verzi , delta inventata.. Aoleu DOAMNE AJUTA CATE AVEM …

  2. iulia spune:

    dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor.vina principala apartine cutomanilor care militeaza pentru mentinerea animalelor agresive pe strada.in schimb ,in Romania,se da vina pe victimele agresate de maidanezi.halal justitie.ce ar fi daca o organizatie ar milita pentru lasarea in strada a scorpionilor veninosi,tigrilor sau ciumei bubonice?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s