Noul Cod Fiscal: – 20% șpagă

Posted: 18 martie 2015 in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Având în vedere experiența infracțională de la primărie, ministrul Vâlcov, sprijinit necondiționat de șeful său, are toate șansele să pună în practică „Noul Cod Fiscal minus 20% șpagă”.
În decembrie anul trecut, îngenuncheat de înfrângerea rușinoasă de la prezidențiele, Partidul Social Democrat al lui Victor Ponta anunța reforme nemaîntâlnite. Comitetul Național Executiv a luat în discuție o serie de măsuri radicale: suspendarea automată din partid în cazul persoanelor urmărite penal și eliminarea din formațiune la momentul arestării preventive a membrilor PSD. Ambele măsuri au fost propuse de însuși preaspășitul Victor Ponta. Trei luni a durat căința social – democraților.
„Cel mai important proiect al Guvernului în anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aibă un rol determinant!). Vreau să asigur pe toată lumea că acest proiect merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică!”, scrie pe facebook același premier Ponta imediat după ce DNA anunță că a început urmărirea penală față de ministrul Darius Vâlcov.
Ce suspendare automată din partid, ce eventual aviz pentru reținere, ce dacă „tatăl” noului Cod Fiscal s-a îmbogățit și a taxat cu 20% lucrările publice pe care le oferea unui afacerist care l-a și denunțat? Vă dați seama ce Cod Fiscal o să iasă din mintea unui ministru care, în urmă cu doi ani, mânărea caietele de sarcini pentru a le face pe calapodul firmei afaceristului de la care a ridicat „trofeul” de 2,5 milioane de euro din banii primăriei Slatina?
Având în vedere experiența infracțională de la primărie, ministrul Vâlcov, sprijinit necondiționat de șeful său, are toate șansele să pună în practică „Noul Cod Fiscal minus 20% șpagă”, că doar guvernul actual nu-i prost să trudească și să se sacrifice binelui comun pe salarii de 1500 de euro pe lună.

Reclame
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s