In amintirea lui Ioan Cupsa

Posted: 4 mai 2016 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

cupsaStiu ca nu ati auzit de el, stiu ca pana azi a fost un banal deputat liberal ales in Bihor, stiu ca nu o sa mai auzim de el de acum inainte. O sa se intoarca, probabil, ca avocat in baroul Bihor si o sa apare infractori minusculi acuzati de defrisari ilegale sau de contrabanda cu palinca la granita cu Salaj.

Stiu insa ca, urmasul lui Bratianu in Parlamentul Romaniei o sa fie pomenit de o sleahta de penali care l-au folosit ca unealta in adopatarea unei legi strambe pentru tara asta. Ioan Cupsa este genul de politician disperat, cu un morcov mare in fund, cu mandatul la final si cu un loc incert pe liste in viitoarele alegeri. Ca sa scape din acest cerc stramt s-a erijat in purtatorul de cuvant al avocatilor penali din Parlament care si-au zis sa puna de o lege care sa-i protejeze de tot si de toate.

Daca magistratii au un statut special ce, ei sunt mai prosti? Da! Sunt! Pentru ca de cel putin 15 ani incoace sunt cativa oameni in tara asta care cer apasat ca avocatii din Parlament sa se abtina. Sa se abtina sa apere penali trimisi in judecata tot de statul asta impotent, sa se abtina sa-si faca legi favorabile si sa se abtina pe durta mandatului sa faca rau in general societatii in care traiesc.

Ei, in ciuda p….. au gandit si actionat in contrasens cu toate aceste minime cerinte de decenta publica din partea unor demnitari.

Avocat liberal Cupsa, impreuna cu ai tai colegi avocati din Parlamnet… pa!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s