Dragnea, primul penal al tarii, ar vrea sa fie dat uitarii

Posted: 16 decembrie 2018 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

Primul infractor al tarii si-a adunat 600 de aplaudaci si le-a tinut un discurs mincinos cap-coada in cadrul Consiliului National.

600 dintre cei mai aprigi pesedisti au aplaudat discursul primului penal al tarii fara sa se gandeasca la scorul de sub 25 % al partidului in sondaje. N-am nicio compasiune pentru sinucigasii PSD, isi merita conducatorii in frunte cu Viorica Dancila, vaca teleghidata a lui Dragnea.

In schimb, discursul penalului disperat este de analizat. Sa vorbesti despre productia record de porumb din vara asta in conditiile in care astazi sud-vestul tarii este in bezna din cauza ninsorilor sau sa ignori o intarziere de 11 ore a unui tren pe ruta Arad – Bucuresti, iar tu sa aduci in discutie amnistia si gratierea, mi se par actiuni ce duc la intunecarea ratiunii si lipsa de empatie cu „romanii” tai patrioti inghetati bocna pe campuri sau in case.

Cea mai mare parte a banilor de care dispun primariile vin din impozitul pe salariile angajatilor. Angajati care sunt in majoritate ai multinationalelor, in lipsa unei economii autohtone performante, desi tara a fost condusa de socialisti in ultimii 25 de ani. Sa te napustesti asupra multinationalelor care isi platesc la virgula impozitele si iti angajeaza cetatenii, spre deosebire de teparii cu gulere albe care dau „tunuri” de miliarde din returnari de TVA si evaziune cu tigari, petrol, cereale sau alcool mi se pare de neinteles.

Sa readuci in discurs aberatia (negata vehement de fundatia poloneza acuzata de asemenea practici) cu plata in bitcoin de catre Soros a manifestatiilor din Piata Victoriei, cand numai eu stiu cat frig am indurat, gratuit, mi se pare de neacceptat.

Ordonanata de urgenta pentru amnistie si gratiere ar viza pedepsele de pana la 10 ani. Adica sa se stearga inclusiv condamnarea lui Dan Voiculescu, Fiscul sa-i restituie sediul Grivco si sa nu mai fie obligat vreodata sa plateasca prejudiciul de 60 milioane de euro din dosarul ICA.

La fel, ar scapa de condamnare si Darius Valcov, fricosul cacacios consilier economic al celui mai abuzat presedinte de partid din lume.

El vorbeste de miile de familii distruse dupa ce inculpatii ar fi fost trimisi in judecata si condamnati pe nedrept. Il invit pe abuzat sa-mi faca o lista cu 30 de cazuri, erori judiciare din toate timpurile.

Cand dupa toate aceste minciuni vine nefericitul Marian Oprisan de la Vrancea si spune ca „Romania e PSD” imi vine sa-mi iau „tara in ranita”.

Dar nu inainte de a va baga in pizda mamii voastre de PSD, ALDE, UDMR si Minoritati.

Consiliul National are în componenţă parlamentarii social-democraţi, dar şi miniştrii, preşedinţii consiliilor judeţene, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ şi ai marilor oraşe, câte trei primari din principalele comune ale fiecărui judeţ, liderul Ligii Aleşilor Locali judeţeni şi europarlamentarii partidului.

Lasă un comentariu