About

Un alt jurnalist. Deontolog de data asta. Lamurit de cum merg treburile prin mass-media romaneasca si inca in stare sa ma revolt, am creat http://www.virgilburla.wordpress.com

 

O zi frumoasa!

contact: virgilburla@gmail.com

Comentarii
  1. Bafta cu blogul! Interesant ar fi daca ai merge mai departe si ai povesti episoade deontologice sau nu din cariera ta. Si mai interesant ar fi daca am face toti asta, indiferent de contractele trecute si prezente.

  2. Stefan spune:

    Bine ai venit. Tinem pumnii.

  3. river spune:

    Virgiiiiil!!! Ce bine sa te regasesc aici, ce bine ca de-acum, diminetile, la cafea am ceva in plus de rasfoit!!

    Madalina

  4. bre, imi placi !
    te’am bagat…
    sa nu te uit, nu de alta !

  5. liliana andronic spune:

    ma bucur sa te reintalnesc aici……

  6. ion spune:

    Ti-ai citit commenturile la recentul articol despre pensioanii de lux ai armatei? Nu ai vrea sa scrii unul despre pensiile magistratilor si cum si le-au facut?
    Despre deontologia ta un singur cuvant: calp!
    Sa-ti fie rusine!
    Un pensionar de lux dupa 20 de ani de armata si alti cativa prin scoala militara si stagiul militar obligatoriu (24 din 24), restructurat (adica dat afara) de politica aderarii la NATO cu o pensie nesimtita de 1000 lei.

    • virgilburla spune:

      Bineintelșes ca le-am citit. O sa scriu si despre pensiile magistratilor. Intrebare, totusi…De ce va comparati dv cu magistratii si nu cu profesorii, de exemplu? Ori cu doctorii sau asistentii medicali. De ce cu magistratii? Dupa 20 de ani de ”armata” , aparand comunismului, o pensie de 1000 de lei mi se pare suficienta si nesimtita.

      • ion spune:

        SIgur le-ati citit? Cunoasteti, inseamna Codul Muncii si faptul ca miltarii lucrau 24 din 24 nu la ora, isi riscau viata in poligoanele de trageri, isi faceau bagajul la ordin si se trezeau aruncati in cine stie ce garnizoana etc. Spre deosebire de categoriile enumerate mai sus, cu care nu am nimic de impartit, dar dvs aveti. Stiti ca un comandant de pluton este si profesor pentru subordonatii sai? Fac plan de lectii, teste, situatii etc? Nu stiti nimic despre armata. Nu le-ati citit comentariile, va zic eu. Sa va fie rusine!

  7. virgil spune:

    stimabile…esti pierdut pentru tot ce inseamna viitorul acestei natii. nu-mi mai pierd timpul cu tine. o viata indestulata.

Lasă un comentariu