lucia rog

Lucia Rog

 

luciana_mera3

Luciana mera

Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana şi Popa Rodica Aida. Cinci judecatoare de la instanta suprema care au lovit justitia la temelie prin deciziile de ieri. Alina Bica, Serban Pop, Rudel Obreja, Constantin Nita si Dan Sova au fost eliberati in urma deciziilor lor. Doamnele sustin ca cei de mai sus au fost condamnati de niste completuri de judecata nelegal constituite. Asta au zis politicienii de la Curtea Constitutionala deghizati in judecatori care au ajuns sa verifice daca un regulament de ordine interioara a unei instante este conform cu Constitutia.

Lucia Tatiana Rog a facut in 2016 si 2017 parte din completele de 5 judecatori a ICCJ, a judecat zeci de dosare, doi ani, fara sa-si dea seama ca face acest lucru in mod ilegal. Luciana Mera la fel. In 2015. Un an a judecat fara sa-si dea seama ca se afla in eroare. Aida Popa a facut parte din C5 in 2016 si a judecat si condamnat, fara sa-si dea seama ca o face ilegal. Profesionalism maxim, nu-i asa?

Rog si Mera au anulat probele adunate cu sprijinul SRI din dosarul Teldrum 1 in conditiile in care sotul acesteia, generalul Anton Rog, este , directorul Centrului Naţional CYBERINT al SRI.

Pedantele doamne judecatoare nu si-au dat seama ca judeca degeaba cu anii.

Puterea corupe, la fel si pacatul de a analiza un dosar din prisma ideologiei. Frustrarile acumulate in ani de zile n-ar trebui sa-si gaseasca locul intr-o sala de judecata.

In scena intra sectia pentru judecatori a CSM. Care, dupa ce analizeaza la ce complet de judecata a picat cazul Liviu Dragnea, sustine intr-un comunicat ca e de bine si zice sa ramana dosarul spre judecata la cele cinci gratii invaluite de duhul blandetii. Hotararea Consiliului este scandaloasa si nu are nicio baza legala. Dragnea trebuie salvat cu orice pret, Teldrum sa traiasca. Companie romaneasca de succes. Deciziile CCR parca erau obligatorii, nu-i asa?

Pana si avocatii lui Dragnea au fost surprinsi de decizia judecatorilor din Consiliu.

In conditiile date, ce rost ar mai avea o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea daca avem cinci infirmiere, nu judecatori in sectia CSM, pe Rog si pe Mera la Inalta Curte?

Despre Alexandra Iuliana Rus nu mai are rost sa vorbesc. Ea a fost cununata de Alina Ghica, delegata sefa a Curtii de Apel Bucuresti care motiveaza de zor decizia prin care a blocat judecata C5 de la ICCJ.

Lasă un comentariu